Online Rádió Jelenleg ez szól a MegaMixerünkben:

Legfrissebb híreink

MegaŐsz 2020 – Könnyed dallamok, feledhetetlen slágerek idén ősszel is

Főcsatorna (196 kbps): https://gamershouse.hu/livemega.mp3

Mobil csatorna (56 kbps): https://gamershouse.hu/megamobil

2004 november 15-én szólalt meg először a MegaDance Rádió. Mikor elkezdtük, álmodni sem mertük volna, hogy ilyen sokan fogtok minket követni, és még ma is elég nehéz elhinni, hogy egyre többen és többen hallgatjátok azt, amit mi a szabadidőnkben csinálunk.

Ezt a 15 évet Nektek, hallgatóknak köszönhetjük, és nagyon hálásak vagyunk Nektek azért, amit nap mint nap Tőletek kapunk! És hogy mit kaptunk még? A rádió stábja már sok-sok éve dolgozik együtt azon, hogy bemutassa Nektek az elmúlt 5 évtized, és a jelen tánczenéit, és eközben nem csak kollégák, hanem barátok is lettünk. Ez a baráti társaság pedig azért alakult ki, mert Ti, a hallgatóink, már 15 éve nem hallgattok másra!

A MegaDance Rádió egy 2004-ben alapult retro rádió a 70-es, 80-as, 90-es évek slágereivel és napjaink nagy kedvenceivel. Mûsorvezetőink hobbiból, a saját szabadidejüket rááldozva ülnek a mikrofon mögé nap mint nap. Sokunk azonban nem csak hallgatta a legkedveltebb retro zenéket, hanem lemezlovasként is részesei voltunk a házi buliknak, így joggal mondhatjuk, hogy amatőr hobbi rádióként nagy szakértelemmel válogatjuk az örökzöldeket. Igyekszünk kielégíteni minden retro zene kedvelő igényét, ezért repertoárunkban megtalálhatóak a főként a dance, a pop és néha még a rock slágerek is, ráadásul munkaidőben fölösleges szöveg és megszakítás nélkül szól a retro.

A MegaDance Rádió az egész világon hallható az internet jóvoltából. Nálunk megtalálod kedvenc dance slágereidet a 70-es évektõl napjainkig. Ezen belül számos nemzet slágereivel és ritkán hallható felvételeivel is kedveskedünk Neked, mint például a szlovák Exil (Go Go Happy Go), a horvát Colonia (Ti Da Bu Di Bu Da), az orosz Siberain Heat (Just Say hello), az iráni (majd svéd) Arash (Broken Angel), a német Brooklyn Bounce (Take A Ride), a svéd Günther (Ding Dong Song), a német Sash! (Ecuador), a svéd E-Type (This Is The Way),, a francia Début de Soirée (Nuit De Folie), az olasz Gigi D’Agostino (The Riddle), a belga Paradisio (Bailando), a spanyol Baccara (Yes Sir, I Can Boogie), a román Inna (Sun Is Up), a német Loft (Love Is Magic), és még hosszasan sorolhatnánk. Nem titkolt célunk, hogy a változatos zenei palettával minden korosztály zenei igényét kiszolgáljuk a nap 24 órájában.

A teljes cikk itt olvasható: zene.hu

NE feledjétek -“MegaDance Rádió – Ne Hallgass Másra!”

Minden péntek este 10 óra után indul a MegaDanceRádió mixmûsora a NightMixers. Változatos mixek, megamixek, live mixek nem csak profiktól egy éjszakán át!

Mixek megállás nélkül. “Zenék keverve, nem felrázva!

2020.09.02.

Közlemény

A MegaDance Rádió saját fenntartású, csak interneten elérhető rádió, mely nem áll sem üzleti, sem más alapokon nyugvó kapcsolatban semmilyen közhasznú szervezettel (alapítvány, társadalmi szervezet, közalapítvány, társaság, köztestület), sem egyéni vagy társas vállalkozással.